Schaliënhuis on Wheels


Logo

Belettering

Naamkaarten

Flyers

Brochures

Toen de mensen van het Schaliënhuis een foodtruck kochten om feesten te gaan cateren, zagen ze het groots. Ze wilden een professionele, mobiele keuken waarmee ze grote feesten kunnen voorzien van lekker hapjes een eten. De ervaring van in hun restaurant, maar dan op verplaatsing.

We trokken het unieke kader van het restaurant door naar de stijl van de foodtruck en zorgden voor het nodige ondersteuningsmateriaal voor hun marketing.

Het juiste materiaal voor de juiste plek


In plaats van 1 drieluik te maken dat overal kon uitgedeeld worden, hebben we ervoor gekozen om 3 verschillende zaken te ontwikkelen, zodat op elk feest de juiste informatie kan gegeven worden.


Flyers voor foodtruckfestivals


Als ze op een foodtruckfestival of een braderij staan, kunnen hun medewerkers flyers uitdelen, waarop de nadruk ligt op het lekkere eten. De flyers zijn bedoeld om mensen naar de foodtruck te loodsen. Bovendien zijn ze een reminder achteraf voor mensen die interesse hebben om ook hun feest te laten cateren.

Brochures voor organisatoren


Voor mensen die concrete interesse hebben om een feest te laten verzorgen door het Schaliënhuis, hebben we een uitgebreide brochure ontwikkeld. Hierin ligt de nadruk op de grote keuze en de voordelen van een samenwerking.

Naamkaarten voor op feesten


Omdat niemand zit te wachten op opzichtige reclame tijdens een feest, hebben we subtiele naamkaarten ontwikkeld, die rechtstaand op een hoge tafel kunnen gezet worden tussen de decoratie. Onopvallend, maar bereikbaar voor mensen die graag ook in contact komen met de cateraar.

Nieuwsgierig?

Ben je verlekkerd door al dit moois?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be