Mond-aan-Mond Marketing

Als het op marketing aankomt, wordt er vooral geïnvesteerd in advertenties en online marketing. Toch komen je beste klanten nog steeds uit mond-aan-mondreclame.

Alleen heeft niemand een plan om daar meer uit te halen.

Ontdek hier hoe je dat wel kan.

De reden waarom we niet actief met mond-aan-mondreclame bezig zijn is voor de hand liggend. Online marketing en advertising zijn heel erg meetbaar en controleerbaar. Meer geld erin steken betekent meer leads, zelfs als de conversiepercentages niet altijd zijn wat je zou willen.

Mond-aan-mondreclame daarentegen wordt vaak gezien als een gelukkige samenloop van omstandigheden, waar we geen controle over hebben. Gelukkig is niets minder waar. Als je weet waar je moet drukken, is Mond-aan-Mond Marketing de krachtigste vorm van marketing die er is.

Daarom hebben we bij Wit een systeem uitgewerkt om je mond-aan-mondreclame gericht en gecontroleerd aan te pakken. Dit noemen we Mond-aan-Mond Marketing. Op deze manier krijg je controle over de effectiefste vorm van marketing die er is. Een vorm die je concurrenten allemaal nog negeren.

Mond-aan-Mond Marketing is een combinatie van 3 zaken die in elkaar overlopen. Door de 3 verschillende onderwerpen apart aan te pakken, zorgen we dat het hele proces overzichtelijk en werkbaar blijft.

• Je verhaal bepaalt de boodschap die je meegeeft. Het juiste verhaal zorgt voor een gemakkelijkere verspreiding.

• Je merk bepaalt de stijl die je gebruikt. Het juiste merk zorgt ervoor dat je klanten vertrouwen hebben in je product.

• Je strategie bepaalt je netwerk. De juiste strategie zorgt ervoor dat je gecontroleerd de juiste mensen gaat bereiken.


Vertel me meer!

Storytelling

Hoe geef je je klanten het juiste verhaal?

Branding

Hoe wek je vertrouwen bij je klanten?

Strategie

Hoe krijg je controle over je marketing?

Nieuwsgierig?

Ben je verlekkerd door al dit moois?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be