Bouwbedrijf Menbo


Employer Branding

Huisstijl

Brochures


Omdat we in een wereld leven waarin goede, enthousiaste mensen die graag met hun handen werken moeilijk te vinden zijn, gingen we met bouwbedrijf menbo aan de slag om te zorgen dat ze gemakkelijker de juiste mensen kunnen aantrekken.

We maakten een grondige analyse van wat hen als werknemer en als bouwpartner zo goed maakt. Deze kennis en waarden hebben we vervolgens omgezet in een sterk verhaal en een sterke huisstijl.


Samen. Werken.


Uit de grondige analyse bleek al snel dat bij menbo alles draait om vertrouwen. Eerst een band opbouwen met je klant en met je mensen. Samen werken. Samen oplossingen vinden. En achteraf samen fier zijn op het resultaat. Hier staat of valt alles mee. Het zorgt ervoor dat zowel het personeel als de klanten zeer trouw blijven aan het bedrijf. Door op deze samenwerking te focussen, kan menbo zich duidelijk profileren als een bouwbedrijf dat anders is dan de concurrenten, zowel voor de bouwheer als voor de bedienden en arbeiders.


Brochures


We schreven en ontwierpen een brochure die aan klanten, partners en sollicitanten meegegeven wordt. We hebben er zeer bewust voor gekozen om iedereen op dezelfde manier te benaderen, om de samenhang tussen de verschillende spelers duidelijk in de verf te zetten. Want bouwen doe je altijd samen.

Huisstijl


Het logo en de kleuren moesten zeker blijven. Voor de rest kregen we carte blanche. We hebben de strakheid van de oude huisstijl behouden en hebben het tegelijkertijd iets noester gemaakt. Met een duidelijke focus op het mooie ambacht dat wordt uitgeoefend en op de mensen die voor al dit moois zorgen.

Nieuwsgierig?

Ben je verlekkerd door al dit moois?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be