Mond-aan-Mond Masterclass

We weten dat het soms wat onwennig kan klinken, een helemaal nieuwe manier om naar jouw marketing te kijken. Daarom organiseren we op regelmatige tijdstippen onze Mond-aan-Mond Masterclass. De ideale manier om jezelf goedkoop op weg te zetten.

De ideale introductie


Onze Masterclass is de ideale introductie in de wondere wereld van Mond-aan-Mond Marketing. We nemen 1 dag de tijd om samen met een kleine groep enthousiaste ondernemers te bekijken hoe jij een stap voorwaarts kan maken in jouw communicatie.

We leren je met veel praktijkvoorbeelden alles over mond-aan-mond reclame, geven je tips & tricks, leggen ons unieke systeem uit om controle te krijgen over je marketing en gaan samen met jou aan de slag om een concreet plan op te maken op maat van jouw bedrijf.

In 4 sessies ontdekken we samen wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe je dit op een manier naar buiten brengt, dat je ideale klant over jou hoort praten op het moment dat ze je nodig heeft, door de persoon die ze vertrouwt. We zorgen dat je na de masterclass buitenwandelt met een hoofd vol ideeën en een concreet plan onder je arm.

Programma

Onze Mond-aan-Mond Masterclass wordt maandelijks georganiseerd op de 4e vrijdag van de maand.

8:30 - 17:00

De Masterclass is opgedeeld in 4 sessies:

  • Marekting in 2023
  • Workshop Storytelling
  • Workshop Branding
  • Workshop Strategie

We voorzien een prachtige locatie, inspirerende sessies, hands-on begeleiding en eten en drinken voor de deelnemers.

Terugkomavond

Omdat we weten dat 1 dag te kort is om alle ideeën te laten rijpen, organiseren we 3 weken na de masterclass een terugkomavond. Deze is gratis voor deelnemers aan de masterclass.

Op de masterclass geven we je huiswerk mee, zodat je meteen weet waar je moet beginnen. Op de terugkomavond kan je het resultaat hiervan voorstellen aan de rest van de groep en krijg je hier meteen waardevolle feedback op. Zo weet je meteen waar je in de goede richting zit en waar er eventueel nog bijgestuurd moet worden.


Datum & locatie


De volgende Mond-aan-Mond Masterclass vindt plaats op:

28 april 2023: Regio Mechelen (Zemst)


Investering


Early Bird (tot 28 februari 2023):

€ 875 excl. BTW

Standaard (tot 31 maart 2023):

€ 995 excl. BTW

Laste Chance (zelfde maand als de masterclass):

€ 1 125 excl. BTW

Samen met Collega's?

Voor 2 of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf krijg je een korting van € 100 per persoon.

Voor wereldverbeteraars

Wij steunen graag goede doelen, die hun budget nodig hebben voor hun werking. Daarom voorzien we elke sessie 1 gratis stoel voor een vzw. 

Wil je graag deelnemen of ken je een goed doel dat meer mond-aan-mondreclame kan gebruiken? Contacteer ons voor de details.

Ja, Ik schrijf me in voor de mond-aan-mond masterclass:

Nieuwsgierig?

Ben je verlekkerd door al dit moois?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be