Lexa

Advocaten & Bemiddelaars


Naamcreatie

Logo

Huisstijl

Brochures

Website


Toen er een tweede vennoot in het bedrijf kwam, was het tijd om Meyvis advocaten om te dopen naar een nieuw bedrijf. Nieuwe naam, nieuwe stijl, nieuwe manier om duidelijk naar buiten te komen.

We maakten samen met hen een krachtige, vrouwelijk huisstijl voor het volledig vrouwelijke kantoor, met een duidelijk focus op persoonlijk contact.


Vrouwelijk, kwalitatief en laagdrempelig

Lexa is een advocatenkantoor zoals er niet veel zijn. Zeer sterke dossierkennis, een grote 'out of the box' mentaliteit en een duidelijke focus op benaderbare en menselijke advocatuur. Het zijn slechts enkel van hun trouwen. Dit unieke karakter hebben we gevangen in een persoonlijke naam en een sterke, vrouwelijk huisstijl, waarbij we het kantoor letterlijk een gezicht hebben gegeven.


Brochure

We hebben voor de brochure ook meteen heel de manier waarop ze naar buiten komen herschreven.In onderling overleg uiteraard. Geen saaie advocatentaal meer, maar een focus op begrijpbare termen en een duidelijk stramien, waaruit meteen duidelijk wordt hoe de dames van Lexa hun klanten kunnen helpen.

Website


De website werd actief gebruikt om klanten te informeren en via die weg ook nieuwe klanten aan te spreken. We hebben op basis van de vorige site van de grond af een nieuwe, moderne site gemaakt die de sterke punten van de vorige combineert met enkele verbeteringen die alle informatie nog gemakkelijker vindbaar maken.

Nieuwsgierig?

Ben je verlekkerd door al dit moois?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be