Leo Pharma


Presentaties

Brochures

Uitnodigingen


We werken ondertussen meer dan 15 jaar voor Leo Pharma. We maken presentaties, brochures, leave-behinds,… teveel om op te noemen.


Alleen mogen we er niets van tonen. Iets met geneesmiddelen op voorschrift en enkel rechtstreekse communicatie naar artsen en apothekers toe. Geweldig leuke opdrachten, maar niet goed voor het portfolio.


Gelukkig mogen we deze beelden wel tonen. Zo krijg je toch een beetje een indruk, zonder dat je een RIZIV nummer moet aanvragen.

Detail Aid


Elke Account Manager gaat de baan op met een aantal detail aids onder de arm. Gericht presentaties, waarmee ze antwoord kunnen geven op alle vragen die de dokter heeft. Vroeger maakten we deze op papier. Ondertussen worden ze op iPad gemaakt, waardoor de Account Managers veel sneller en gemakkelijker tot de essentie kunnen komen.

Drukwerk


Uitnodigingen voor congressen en lezingen. Leave-behinds waarin de belangrijkste informatie over nieuwe producten worden opgesomd. Of handige tools die de arts kan gebruiken om de juiste dosering voor te schrijven. En dat voor de vele verschillende merken die Leo Pharma in België, Nederland en Luxemburg in portfolio heeft. We zijn ondertussen de tel kwijt geraakt.

Nieuwsgierig?


Bent u verlekkerd door al dit moois?

Bent u benieuwd naar wat we voor uw merk kunnen betekenen?


Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be