Jacobs Beveiliging


Logo

Huisstijl

Brochures


Van lokale installateur van particuliere alarminstallaties is Jacobs beveiliging de voorbije jaren uitgegroeid tot een grote, industriële speler op de beveiligingsmarkt. Om dit in de verf te zetten, was een rebranding aan de orde.


We ontwierpen een nieuw logo met bijpassende huisstijl. Bovendien zorgden we voor verschillende verkoopsbrochures, elk gericht op een specifieke doelgroep.

Betrouwbaar, technisch en menselijk


De oude stijl van Jacobs beveiliging was gericht op schrik. Omdat de meeste mensen pas de impact van een inbraak beseffen op het moment dat het te laat is. We wilden echter vermijden dat mogelijke klanten Jacobs beveiliging met angst zouden associëren. Daarom hebben we het roer omgegooid en hebben we een zachtere, minder agressieve stijl uitgetekend. Eentje waarbij de nadruk op betrouwbaarheid, techniciteit en menselijkheid ligt. Want dat zijn de zaken waarvoor hun klanten bij hen komen.


Brochures


Omdat de mensen bij Jacobs beveiliging zich actief op 3 duidelijk verschillende doelgroepen richten, hebben we 3 verschillende verkoopsbrochures gemaakt: voor particulieren, voor bedrijven en voor partners. In elke brochure belichten we net die zaken waar men naar op zoek is. Om zo helemaal op maat van de klant die voor hen zit te kunnen praten.

Customer experience


We ontwierpen materiaal voor de hele customer experience. Eerst een flyer die opgestuurd kan worden naar mogelijke klanten om hun interesse aan te wakkeren. Vervolgens de brochures waarmee de verkopers op pad kunnen gaan. En tenslotte hebben we een kleine folder gemaakt om de mensen na de installatie te bedanken voor het vertrouwen en om hen alle nuttige informatie op een duidelijke manier te kunnen meegeven.

Nieuwsgierig?


Bent u verlekkerd door al dit moois?

Bent u benieuwd naar wat we voor uw merk kunnen betekenen?


Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be