Inner Strength


Logo

Huisstijl

Prospectieboek

Werkboek

High-End Result Catalyst. Het is een mondvol voor wat Maurice doet. Hij begeleidt ondernemers om krachtiger te communiceren. Om sterker in het leven te staan. Hij daagt mensen uit. En tilt hen naar een nieuw niveau. Die kracht wilde hij ook uitstralen met zijn branding. En dus kwam hij naar ons toe.

We tekenden een logo dat vooruitgang uitstraalt. Ontwierpen een huisstijl die de kracht en gedrevenheid die hij zelf uitstraalt toont. En maakten brochures die bij prospects meteen de juiste toon zetten.

Huisstijl


Krachtig. Uitdagend. Een beetje beangstigend zelfs. Prestatiegericht. We hebben het allemaal samengebracht in deze huisstijl. Waardoor het meteen duidelijk wordt: mensen die met Inner Strength samenwerken, worden verondersteld van hun eigen grenzen te verleggen. Staan klaar om een topprestatie te leveren. Keer op keer.


Prospectieboek


Tijd is geld. Dus als je op een ander niveau wilt gaan spelen, moet je efficiënt zijn. Het prospectieboek wordt daarom voor het eerste gesprek doorgestuurd. Zodat de klant zich kan voorbereiden. Zodat ze weet wat ze wilt. En zodat er in het eerste gesprek meteen op de essentie kan gefocust worden.

Werkboek


Om grotere teams te begeleiden ontwikkelden we een werkboek met daarin uitdagende vragen, intelligente inzichten en genoeg plek voor de klant om hun eigen gedachten te kunnen ordenen.

Nieuwsgierig?


Bent u verlekkerd door al dit moois?

Bent u benieuwd naar wat we voor uw merk kunnen betekenen?


Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be