Het Pandschap


Customer Journey

Folders

Brochures

Mailing

Het Pandschap is een groep van ingenieurs die de leegstand in Vlaanderen willen terugdringen door panden te renoveren, zodat ze op de sociale huurmarkt komen. Voor eigenaars van oude huizen bieden ze een alternatief voor dure en vooral tijdsopslorpende verbouwingen of verkoop.

Voor het uitrollen van hun activiteiten in de provincie vroegen ze ons om hen te helpen met een goede strategie om bij de juiste klanten terecht te komen.

Focus op partners


Door het zeer specifieke doelpubliek, hebben we ervoor gekozen om mensen gericht te laten aanspreken door de vertrouwenspersoon waarmee ze aan tafel zitten. Aangezien hun klanten meestal mensen zijn wiens ouders net overleden zijn of naar een zorginstelling gaan, hebben we ons gefocust op notariaten en Woonzorg centra.


Drieluik


Om de partners te ondersteunen hebben we een drieluik ontwikkeld, dat de ambassadeur in kwestie kan meegeven aan mensen die bij hem komen en zeggen dat ze met de handen in het haar zitten omdat ze niet weten wat ze met hun pand moeten doen. Dit zorgt ervoor dat de ambassadeur een concrete oplossing kan aanreiken, zonder dat hij moet verkopen.

Verkoopsbrochure


Voor de mensen van Het Pandschap zelf hebben we een verkoopbrochure ontwikkeld, die hen ondersteunt in het verkoopgesprek met geïnteresseerde klanten. Deze brochure biedt houvast, zodat ze zeker weten dat alles wat aan bod moet komen ook effectief verteld wordt.

Nieuwsgierig?

Ben je verlekkerd door al dit moois?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be