Het Front


Naamcreatie

Logo

Flyers

Brochures

Presentatie


Waarschijnlijk het snelste project dat we ooit gedaan hebben. Van briefing tot oplevering van logo en flyers op 3 weken tijd. Zonder in te boeten op kwaliteit en keuzes voor de klant. Soms moet het gewoon snel gaan.

Gelukkig beslisten de mensen bij Bolckmans groep snel, zodat we een iconische stijl konden ontwerpen voor een iconisch gebouw op een iconische plek.

Brochures als geroest staal


Het grootste deel van de gevel van het gebouw zal uit cortenstaal bestaan. Dus ontwikkelden we een brochure waarin we de materialen niet enkel lieten zien, maar waar we bovendien voor de cover een papier gebruikten dat de textuur van het geroeste staal laat voelen.


Flyers


We ontwikkelden flyers om bedrijfsleiders uit de buurt warm te maken voor dit nieuwe project. In eerste instantie om naamsbekendheid te genereren bij bedrijfsleiders uit Brasschaat en omstreken. In tweede instantie om hen uit te nodigen op de uitgebreide infosessie over het project.


Presentatie


Op de info-avond brachten we alle informatie van gemeente, architect en ontwikkelaar samen in een duidelijke, uniforme presentatie. Door met alle partners samen op een herkenbare manier naar buiten te komen, wordt de kwaliteit van het project enkel onderstreept.


Nieuwsgierig?


Bent u verlekkerd door al dit moois?

Bent u benieuwd naar wat we voor uw merk kunnen betekenen?


Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be