HELP JOUW HELDEN

Als er één ding is dat 2020 ons duidelijk heeft gemaakt, dan is het dat we nood hebben aan mensen die elkaar belangeloos helpen. Aan verenigingen die zich inzetten voor wie hulp nodig heeft. Voor hen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken, op welke manier dan ook. Aan organisaties die al hun middelen inzetten om anderen te helpen.

Verenigingen die vaak geen budgetten hebben voor branding. Geen geld voor een nieuw logo of een sprekende huisstijl. En dat in een tijd waarin we allemaal veel visueler worden. Waarin het hoe langer hoe belangrijker wordt om in 1 oogopslag te tonen wie je bent en waar je voor staat. Waarin je ook als goed doel er baat bij hebt om sterk voor de dag te komen. Al was het maar om zo meer fondsen te kunnen werven.

Daarom willen wij die organisaties en verenigingen helpen op de manier waar wij het beste voor geschikt zijn. Speciaal om hen in de bloemetjes te zetten, geven we aan 1 ngo of vzw gratis een totale rebranding weg. Een splinternieuw logo met bijpassende huisstijl. Een unieke rebranding, helemaal op hun maat gesneden.

En daarvoor hebben we jou nodig. Wil jij ons helpen om de organisatie te vinden die het meeste nood heeft aan zo’n complete make-over? Kijk dan hieronder hoe je ons - en hen - kan helpen.

1.

Nomineer de organisatie die volgens jou een rebranding verdient. Doe dit voor 28 februari 2021, want dan worden de nominaties afgesloten. Als extraatje is het natuurlijk altijd leuk als je de organisatie van je keuze ook even laat weten dat ze genomineerd zijn.

2.

Zet rustig een pot thee en oefen even geduld uit terwijl we achter de schermen de verschillende nominaties bekijken. We checken wie er het meeste nood heeft aan een nieuw logo en huisstijl. Uiteraard nemen we contact op met de organisaties die in aanmerking komen om te kijken wat hun wensen en dromen zijn. Geef ons hier 2 weken de tijd voor.

Op 15 maart 2021 publiceren we de shortlist met de 5 gekozen organisaties. En dan is het weer aan jou. Stem op het goede doel dat volgens jou een rebranding moet winnen. Uiteraard mag je anderen aansporen om hetzelfde te doen. De stemming duurt tot en met zondag 28 maart.

3.

Op 30 maart 2021 maken we de winnaar bekend. Zorg dat je bubbels klaar hebt staan om op de overwinnaars te klinken (of om het verdriet weg te drinken).

4.

5.

Volg mee online met de hele rebranding. We zorgen ervoor dat we het hele proces achter de schermen met jullie delen, zodat je kan kijken hoe de gewonnen organisatie helemaal in het nieuw gestoken wordt.

Nieuwsgierig?

Ben je verlekkerd door al dit moois?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be