Ecowater SystemsCorporate Identity EMEA

Brochures

Website

Advertenties

Belettering

Op vraag van Ecowater Systems hebben we hun hele corporate identity voor Europa, Midden-Oosten en Azië aangepast. We zijn begonnen met een heldere lay-out en een duidelijk kleurensysteem voor de verschillende onderdelen. Op basis hiervan hebben we verkoopsbrochures (op 4 formaten), advertenties (online en print), webmateriaal, belettering van hun wagenpark en de signage van hun kantoren uitgewerkt. Ten slotte hebben we alles verpakt in duidelijke brand guidelines, zodat de ontwerpers in elk land weten hoe ze Ecowater Systems als 1 duidelijk merk in de markt kunnen zetten.

Duidelijk beeld


Door kleuren, lettertypes, grids en zelfs de sfeer in de foto’s vast te leggen, zorgen we ervoor dat Ecowater Systems overal als een herkenbaar en meeslepend merk getoond wordt. Het zorgt ervoor dat mensen meteen het juiste gevoel hebben als ze met het bedrijf in contact komen, eender op welke manier.


Brochures


We hebben 6 verschillende brochures uitgewerkt, telkens voor verschillende productlijnen. Deze brochures hebben we telkens in 4 formaten opgemaakt. De templates voor deze brochures, vol met inspiratie voor ontwerpers, hebben we als open bestanden aangeleverd, zodat iedereen er meteen mee aan de slag kan.

Nieuwsgierig?


Bent u verlekkerd door al dit moois?

Bent u benieuwd naar wat we voor uw merk kunnen betekenen?


Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be