De Brug


Naamcreatie

Logo

Huisstfijl


De Brug is een lagere school voor bijzonder onderwijs in Beringen. In aanloop van de opening van een derde locatie kwamen ze bij ons aankloppen voor een volledige redesign.


Het werd een evenwichtsoefening waarin we de school als geheel naar buiten lieten komen, terwijl we tegelijkertijd de nodige aandacht konden geven aan de unieke eigenheid van de 3 verschillende vestigingen.

Huisstijl

Het moest vrolijk zijn. Het moest speels zijn. Maar dan liefst zonder dat het schreeuwerig werd. Door het gebruik van duidelijke herkenbare vormen konden we alles helder en ingetogen houden. De frisse kleuren zijn meteen herkenbaar, zonder dat ze te fel zijn.


3 in 1


Elke locatie heeft als school haar eigen sfeer en karakter. Daarom creëerden we samen 3 namen voor de verschillende afdelingen. We tekenden bovendien 3 logo’s, die mooi samenkomen in het logo van de overkoepelende school. Zo konden we het unieke en het overkoepelende mooi combineren.

Creativiteit


Leraars, dat zijn creative mensen. Dus zorgden we voor de nodige bestanden waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Templates voor affiches. Sjablonen voor de maandelijkse nieuwsbrief met de nodige iconen erbij. Zodat het nog gemakkelijker wordt om hun creativiteit bot te vieren. We hebben zelfs het schoolreglement herwerkt. Het doet me aan stropers en boswachters denken.


Nieuwsgierig?


Bent u verlekkerd door al dit moois?

Bent u benieuwd naar wat we voor uw merk kunnen betekenen?


Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be