BVDM Accounting & Advice


Logo

Huisstijl

Presentatie


Klanten vinden is niet de grootste uitdaging bij BVDM Accounting & Advice. Hun klanten op een duidelijke manier wegwijs maken in de wondere wereld van accounting daarentegen wel.

Omdat ze het ontzettend belangrijk vinden om hun klanten steeds het beste advies te geven en hen inzicht te geven in hun cijfers, hebben we voor hen een interactieve presentatie gemaakt, waarmee ze alles duidelijk kunnen tonen aan hun klanten. Een overzichtelijke snelcursus boekhouden, die het beeld en de leidraad biedt bij hun heldere uitleg.

Helder, duidelijk, hoogwaardig


In onderling overleg werd beslist om ook logo en huisstijl aan te pakken. Uit de oude stijl sprak te weinig de hoogwaardige kwaliteit van het kantoor. We hebben een branding uitgewerkt die iets hoger staat dan de oude, om bewust te laten zien hoe goed het kantoor is, zonder de toegankelijkheid te verminderen.


Presentatie


De interactieve presentatie wordt gebruikt op een groot scherm in de eigen vergaderzaal. Tijdens het wachten worden er weetjes en interessante reminders gegeven. Tijdens de vergadering wordt de presentatie gebruikt om ingewikkeldere onderwerpen heel helder uit te leggen.

Nieuwsgierig?

Ben je verlekkerd door al dit moois?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be