Aluworks


Naamcreatie

Logo

Huisstijl

Presentatie

Brochures

Door een generatiewissel binnen het bedrijf vond Bart dat het tijd was voor een rebranding. We tekenden niet enkel voor een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, maar ook voor een nieuwe bedrijfsstrategie.

Door naar buiten toe met een extra merk te werken, konden we aluworks nog meer in de markt zetten als partner voor plaatsers van ramen en deuren. Een betrouwbare leverancier die ecologisch maatwerk levert voor de lokale markt. Dit werd vervolgens vertaald in het nodige verkoopsmateriaal.

Heldere huisstijl


Precisie. Oog voor detail. Grote oplages. En een voorliefde voor heldere communicatie zonder al te veel poespas. Het spreekt allemaal uit de nieuwe look van Aluworks. We hebben alles bewust clean gehouden, zodat de nadruk ligt op de kwaliteit van de oplossingen die het bedrijf levert.

Presentatie


Om mogelijke partners de sterktes van Aluworks mee te geven ontwikkelden we een presentatie voor tablet. Geen rechtlijnig standaardverhaal, maar een interactieve presentatie waarmee men alle informatie heeft om op maat van de plaatser alle juiste informatie te geven en te laten zien waarom Aluworks ook voor hen de ideale partner is.

Brochure


Naast de presentatie maakten we ook een duidelijk brochure, waarin alle informatie nog eens kort samengevat staat. Deze wordt na het gesprek meegegeven met de mogelijke partner, zodat die alles in alle rust op kantoor nog eens kan doornemen.

Aluview


Soms moet je nog een stapje verder gaan. Om de partners te ondersteunen in hun verkoop, hebben we voor hen brochures ontwikkeld waarmee ze gemakkelijker bij hun klanten de voordelen van aluminium ramen en deuren in de verf kunnen zetten. Door hier een apart merk voor te creëren, maken we meteen duidelijk waarvoor men waar moet zijn: Aluworks als B2B ramenfabriek. Aluview als B2C verkoopskanaal.

Samen sterk


Om de synergie tussen Aluworks en Aluview duidelijk te maken, hebben we de huisstijl doorgetrokken tussen beide merken. Maar dan wel met 2 duidelijk verschillende kleurenpaletten. Zo zijn Aluworks en Aluview verwant en toch verschillend.

Nieuwsgierig?


Bent u verlekkerd door al dit moois?

Bent u benieuwd naar wat we voor uw merk kunnen betekenen?


Contacteer ons snel.

Dan maken we een afspraak.

Wit communicatie

Stationsstraat 26 • 2910 Essen

+32 (0)3 238 48 38

info@witcommunicatie.be